Marmaris’te Bağımsız Aday Saatcı coşkusu

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Marmaris’te coşkuyla karşılandı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği Bağımsız Aday Saatcı, kalabalık kitlelere seslendi.

 

Sabah saatlerinde Marmaris’e gelen Başkan Saatcı, Marmaris Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Marmaris Şoförler Odası, TÜRSAB Marmaris Temsilciliği, Türk Mühendisler ve Mimar Odaları Birliği’ne ziyaretler gerçekleştirdi.

 

Başkan adaylarıyla görüştü

Sivil toplum kuruluşu ziyaretlerinin ardından Saatcı, Marmaris’te mahallelere giderek kendisini bekleyen kalabalık guruplara seslendi. Bağımsız Aday Saatcı, STK’lara ve vatandaşlara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Programının son bölümünde esnaflarla  buluşan Başkan Saatcı, CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Mehmet Oktay ile de bir araya gelip bir süre sohbet etti. Ak Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı’nın seçim tırını ziyaret eden Saatcı, projeleri ile ilgili Yazıcı tarafından yapılan sunumu izledi. Bağımsız Aday Saatcı, tırdan alkışlar eşliğinde ayrıldı.

 

Başkan Saatcı, “Tüm adaylara eşit mesafedeyiz'

Marmaris’te gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bağımsız Aday Saatcı, “Güzel Marmaris’imizde STK temsilcileri ve halkımızla görüşmeler yaptık.  Her ilçede olduğu gibi, siyasi parti fark etmeksizin daha önce gelemediğim adaylarımızı ziyaret ettim. Serkan ve Mehmet kardeşimle görüştük. Ali kardeşimle zaten 5 yıldır görevimiz gereği bir aradayız. Bağımsız olduğumuz için tüm adaylara eşit mesafedeyiz. Adaylarımızın heyecanı ve azmi Marmaris’i daha ileri taşıyacaktır. Görüyorum ki, halkın ittifakının büyük buluşması gerçekleşmiş. Her geçen gün de artarak devam eden bir destek var. Muğla’mız ve ilçelerimiz için her şey daha güzel olsun. Marmaris ve Muğla halkını saygıyla selamlıyorum.” dedi.

 

Başkan Saatcı, 15 Mart Cuma günü Ula ilçesinde temaslarını sürdürecek.